Alhamdulillah 😇🤲🏼

Due date 18/02/2023.. alhamdulillah 05/02/2023 saya telah selamat bersalin.. semuanya dipermudahkan.. masuk labour room 7:00 pagi.. 7:02 pagi baby dah keluar.. itupun sebab dah hadap sakit contraction sgt2 kat wad 1.. ingat bersalin kat wad 1 dah.. nasib sempat bawak g labour room.. 😅 baby boy 3.18kg anak kedua.. harini pantang hari ke-20.. semoga ibu2 yg bakal melahirkan juga dipermudahkan urusan.. aamiin 🤲🏼🥰

Alhamdulillah 😇🤲🏼
4 Balas

Alhamdulillah tahniahh mommy. Selamat berpantang dengan baby 🥰 senangnya sis bersalin, ada apa2 tips tak?

1y ago

Terima kasih 🥰 alhamdulillah dipermudahkan.. mungkin baby ke2 kot.. dah ade laluan dia.. jarak ngan pertama 2 tahun lebih.. lepas tu maybe ibu banyak berjalan sgt kot pregnant yg ni 😆

alhamdulillah happynya dengar betapa mudahnya awak bersalin! selamat berpantang ya ❤️

1y ago

Terima kasih 🥰 alhamdulillah dipermudahkan.. mungkin baby ke2 kot.. dah ade laluan dia..

Selamat berpantang sis, due date sy 27 ni. Masih belom ada tanda2 😩

1y ago

Terima kasih 🥰 alhamdulillah.. mcm mana awak ? Dah bersalin ke?

Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang

1y ago

Terima kasih.. alhamdulillah🥰