Selamat bersalin

Alhamdulillah Ya Allah,syukur ke hadrat ilahi Kau permudahkan segala urusan bersalinku harini🤲😭 Alhamdulillah sy selamat bersalin baby boy pkul 1 lebih tengahari td secara normal tanpa induce..masuk labour room xsampai 1 jam baby terus keluar lepas beberapa minit doc pecahkan air ketuban,Due 17/1/23 tp baby pandai pilih tarikh cantik 12/1/23🤭 ..First baby xkan lupa pengalaman nie😭 sakit contractions 2-3 minit sekali sampi mengigil seluruh badan lagi perit sakit nk teran baby keluar..😭😭

21 Balas

alhamdulillah, saya pun selamat melahirkan baby boy pada 12/1/23 ... syukur Allah permudahkan walaupun peritnya terpaksa emergency ceaser last minit...alhamdulillah 🤲🏻

Alhamdulillah tahniah sis ❤️, selamat berpantang. Smga sy pun d permudahkan segala urusan bersalin nnti tngah tggu hari dah doakan saya berssalin normal 🤲

1y ago

Alhamdulillah..tksih...in Shaa Allah ,selawat doa byk2...

alhamdulillah tahniah...sya pon due 17hb1 tp tk da tanda lg,keputihan mmg byk kluar tp tk gatal asik basah jer aduii.doakan sya cpt besalin ya mommy smua

1y ago

normal sis nk dkt2 besalin keputihan mmg byk

Alhamdulillah tahniah sis . syukur dan selamat berpantang ye . doakn sy jugak yee semoga selamat bersalin secara normal nanti . Aamin 🤲🤲

Alhamdulillah.. tahniah sis . Sy due 19/1 . Harap nya sblum tarikh ade la turun tanda2 nk bersalin . Baby seronok duduk dlm perut ni .

doakan sy bersalin cpt2. bsok dah 40 weeks. isnin jumpa doktor utk diberi tarikh induce. klau boleh sy nak bersalin normal tanpa induce.

1y ago

genap 40 weeks masuk wad bukaan 3cm. doakan sy dipermudahkan bersalin.aamiin

Alhamdulillah tahniah awak😊 . Due date sama! Saya dah tak sabar nak jumpa baby ni tapi dia selesaaaa lagi kat dalam perut ni 🥹

Alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang saya tinggal tunggu masa je nak bersalin perut asyik mengeras tapi tak ade rase sakit

alhamdulillah...kita bby sronok lgi awk dlm perut ni..due 17/1 jgk..bru klmarin kita duk reply komen awk..tahniahhh...hehehe

1y ago

genap 39w kluar drh 3 hari berturut,mula contractions 15-20 minit,pstu turun ke 10 minit,pastu 5 minit,last pg pkul 9 kelmarin contractions paling kuat 3 minit skli smpai menggigil kepala n tngn

alhamdulillah date sma besday sy...sy pun tgh tgu hri je nk bersalin...semoga Allah permudahkan urusan Kita semua