"pertolongan Allah"

Alhamdulillah dah bersalin petang tadi.27/1/23 Due 2/2/23 Semoga momy2 yg tgh menunggu lahirnya baby,di permudahkan,di percepatkan,dan diringankan beban sakit #first baby

15 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Alhamdulillah, tahniah.. Boleh tahu tanda apa je?, sy hari nie perut mengeras je tapi ada gap.. Contohnya jam 3pm dlm setengah jam, then malam jam 8 lebih pun ada.. Nie jam 10 lebih 11 lebih then 12 nie ada gak.. Nak berak pun takut, tgh mlm nie asyik nak kencing je..

1y ago

Miss lia, sy pun hold juga.. Semalam nak masuk 38w baru keluar lendir, xde tanda lain g,.. Campur drh ke apa, just monitor pergerakkan baby dan sakit perut je(tak rasa sakit Sgt g/or kerap).. Cuma tulah, monitor... Nie hari 38w dah..

Sy due 07.02.2023 tp da bersalin awal 17.01.2023.. Alhamdulillah, dipermudahkan segala proses persalinan.. Sy doakan semoga korang yg bakal bersalin nanti, dpermudahkan segala urusan persalinan dan di angkat segala sakit.. aminn

waahh tahniah sis. sya due 3.2 bby msih xnak kluar ...senaman hari2 buat...hihi..doakan saya cepat bersalin jugak ya..

1y ago

Due kita sama sis .tp sampai skrg takde tanda 😅 semoga d permudahkan urusan kita semua ye

tahniah yg manaa da melahirkan anak...saya tgh menunggu Hari jee..due date 19/2/23 doakan sya ye semua

1y ago

semoga dipermudahkan urusan bersalin akk dan bby nnt

Tahniah sis..sy due 31/1/23 masih belum ada tanda2 nk bersalin..hari2 dh buat exercise..doakan sy yaa

alhamdulillah..tahniah sis..due kita same tp sy masih tggu hari baby blm bg tanda2 lg..hihi

due kita sama, tapi bby xmau kluaq lgi. cerr share tips cepat beranak sikit🥹

2y ago

banyak makan kurma sist every mkn kurma baca Shalwat niatkan baby cepat keluar jga pujuk baby juga. banyak gerak sist.sya suka zumba ringan jer,pasang lagu industan lagi semangat 😊 insyaallah Allah ada yer

Alhamdulillah tahniah puan dan selamat brpantang ye.. semoga puan dan baby sihat

2y ago

Alhamdulillah... terima kasih 😊

bestnya ...hrp dpt mudah jugk ..sekrng dh 38 minggu...

same la due....sakit main2...bby xnak kuar lg