Selamat bersalin

Due 7/2... alhamdulillah baby nk keluar awl rupanya 7/1 sy selmat melahirkan baby girl ..sy doakan smga semua kawan2 dlm Ni dipermudahkan urusan bersalin 🤲🤲🤲

7 Balas

Alhamdulillah. Tahniah puan. Selamat berpantang. Doakan saya jgakkk ye puan. Due saya 23/2 nanti. Skrg dah 35w3d. Doakan saya dapat bersalin dengan mudah & selamat.

syukur, btw anak sis kena tahan wad dlu ke? sebab saya pn bersalin dlm 35 minggu skg masih dkt hsopital

Alhamdulillah. tahniah Puan. Tarikh due sama mcm saya. So maknanya baby lahir dalam 34/35 minggu la yer.

3mo ago

terima kasih owh ye ke smga dipermudahkan urusan bersalin Puan nnt..amin...ye btul2 baby kluar masa kandungan 35 minggu.. sy pon xjngka bersalin awl sbb ikutkan 3 org ank semua 37 mggu ke ats .....

Alhamdulillah. Tahniah puan. Selamat berpantang. Doakan saya jgakk ye. Due bulan 2 nanti.

3mo ago

trima kasih... smga dipermudahkan urusan bersalin & baby serta mommy siht walafiat 🤲🤲

Sy pun tgh tgu masuk dewan bedah.37minggu 2 hari

3mo ago

sis dah selamat bersalin ke? smga dipermudahkan urusan bersalin & baby serta mommy siht walafiat 🤲🤲

Alhamdulillahh 😍 awal sebulan? Neves nyaaaaa!

3mo ago

ye sy pon xjangka bersalin seawal ni sbb ikutkan abg2 Ngan kakaknya bersalin 37 mggu ke ats.. smga Puan pon dipermudahkan urusan bersalin nnt 🤲🤲

Syukur