dh bersalin

Alhamdulillah, sy dh selamat melahirkan baby boy pd hari ni 2/3/2020, tepat dengan tarikh due..terima kasih pd TAP n ahli2 kt sini yg byk berkongsi info pasal pregnancy...jasa anda amat sy hargai, tq so much..?

20 Balas

Tahniah puan.. ‎ ‎أُعِيْذُهَا بِكَ وَذُرِّيَّتَهَا مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيْمِ ‎اَللَّهُمَّ فَقِّه فِي الدِّيْنِ وَعَلِّمْه التَّأْوِيْلَ. ‎اَللَّهُمَّ أَلْهِمْه التَّأْوِيْلَ وَعَلِّمْه الْحِكْمَةَ. ‎اَللَّهُمَّ بَارِكْ فِيْه وَانْشُرْ مِنْها