Penantian 4thun 9 bulan

Alhamdulillah...selamat melahirkan baby boy pd 28.12.20. edd 17.01.21...prnh pregnant bbrpe bln lps kawen,tp keguguran.Alhamdulillah rezeki 2020.pd 21hb 12,warded sbb baby kurang gerak. Hri ke 6 warded bru detect air ketuban kurang. Alhamdulillah bersalin normal wlpn ank kena vacuum sebab dh xde tenaga nk teran.14 jam dlm labour room. Terima kasih ibu2 yg byk berkongsi pengalaman. Byk ilmu yg sy dapat drpd apps ni. Kpd yg tgh berusaha utk dapatkan cahaya mata,jgn putus asa. Smge slpas ni giliran anda pulak utk Allah kurniakan cahaya mata. #firstbaby #2ndpregnancy #babyboy

Penantian 4thun 9 bulan
67 Balas

syukur alhmdllh...sy first time juga...8 tahun TTC..skang da 38 weeks...baby Masih selesa dlm perut ibu..ibu pulak xsabar nak jumpa dia...hari2 dok tunggu kot Ada tanda2 nak bersalin..hihi

Alhamdulillah, tahniah. samala nor pun 4 tahun lebih baru dikurniakan anak, gugur sekali juga dan sekarang preggy anak ke2 in sha Allah due bln 3 t☺️

samalah sy sis anak first xde tenaga nk push. 😊😊.aleh² vaccum lah jawab nyer. tpi skit dye. ..allah je yg thu😥😥

Syukur. Doakan sy jgk. Bln 4 ni due bersalin. Semoga dipermudahkan urusan. 2nd prgnant jgk tpi baby first. N baby boy jgk🤭

3y ago

Sama😊, second pregnancy, first baby, baby boy and due bulan 4

congratulations sis.. doakan sya due date 21/1/21 2nd pregnant juga.. tapi baby syok lagi duk dalam perut ni🤣

thniah sis slmt brpntg ye jga kesihtn baik2 sy edd awal sept tp mgkin hjg ogos kot ni sllu mcmtu ank kluar awal

alhamdulillah..shomelll nyaaa tahniah sis..slmat berpantang...saya pun kndungan kedua juga...xsabar nk tnggu dia..

3y ago

sama2 sis..aaminnn in sya allah..

Alhamduliah,comel baby..tahniah awak..doakan saya dipermudahkan urusan sampai bersalin..terima kasih..

3y ago

amin..insyaAllah. moge dipermudahkan semua urusan puan.

Alhamdulillah.. Tahniah.. Moga awk n baby sht walafiat... Doakan sy n baby lm pyot sht jgk...

Edd kta sama lah.tgh tunggu je ni.hehehe doa kan smog permudahkan urusan 🤲🏻😇