Ibu Feel You Sayangg

Alhamdulillah, selepas banyak drama spotting masa 6w, bleeding masa 9w sampai kena warded, ibu kena bed rest & bermacam-macam drama. Akhirnya berjaya menjejak ke 20w. Paling ibu tunggu nak rasakan tendangan awak. bila ibu tanya orang, macam mana rasa baby gerak? katanya macam belon meletup. ibu blur sayang ? macam manalah rasanya belon meletup. Masukkkk je 20w ibu start rasa ada something yang lain, biasa awak menimbul je bila ibu lapar. kali ni rasa lain. sangat lain. Ohh, inilah rasanya tendangan. betul lah, rasa macam belon meletup. ? Lupa nak cerita, ayah awak masih curios macam mana rasa bila awak menendang. nanti tunjuk dekat ayahhh yee.

2 Balas

Alhmdulillah.. May Allah ease our pregnancy journey sis.. ♥️

5y ago

amin. terima kasih. moga doa yang baik-baik jugak untuk awk sis. 😍