Start usia berapa rasa baby bergerak?

start baby usia berapa korang rasa baby bergerak? Mungkin sepak belum lagi. Mungkin sekadar cuit2 perut kita. Macam saya dah 16 weeks, kadang ada rasa macam geli2 dalam perut. Tak pasti sbb kembung perut atau baby tengah mencuit. Kadang2 rasa mengeras je kt satu tempat tu. Bila nurse tanya saya dah rasa ke belum baby gerak, saya cakap belum. Lepas tu nurse tu cakap biasa usia macam ni dah boleh rasa dah baby gerak. Masalahnya saya taktahu macam mana rasanya bila baby gerak. Saya tahu bila dia sepak2 macam saya tengok video ibu2 yang dah lebih 20 weeks. Boleh share tak ibu ibu? Maklumlah ni anak first 😅 #anak_first

1 Balas

atas ketebalan perut kot😂 sbb sy 20weeks bru dpt rase cuit2 tu ,rase gerak2 ..