my precious baby boy ada cleft palate👶

Alhamdulillah selamat melahirkan my precious baby boy 2.8kg...pukul 1803hrs... Jantung awak lemah sangat masa dalam perut ibu ,bila keluar pon tak nangis,cepat2 doc stimulate awak bagi alert...ibu menangis sebab tak dengar suara awak sayang ibu...awak sangat istimewa sangat bagi ibu..tapi ibu tawu awak lagi istimewa bila doc bagi tawu awak ada cleft palate .. Macam2 ibu pikir cam mane ibu nak bagi susu dekat awak sayang ... Ini ujian Allah untuk ibu terus sayangkan awak jadikan awak anak istimewa ibu... Ibu sayang adik baby... Ibu ,ayah, kakak sayang adik baby.. Ibu akan letak nama adik baby MUHAMAD MUSA AL ZIKRI👶

1 Balas

alhamdulillah tahniah puan..mg anknya mmbsr dgn sht dan mnjd ank yg soleh..Allahuma aamiin