Baby Premature

Alhamdulillah saya telah selamat melahirkan baby boy pada 15/11/19. Doakan baby boy kuat. Sekarang ada Nicu sebab lahir tak cukup bulan 34minggu 1hari.

20 Balas

Alhamdulillah.. Tahniah selmt berpntg. Semoga Allah permudhkn urusan sis ye. Saya pn 34w 2d berat ank 800g. Sekrg sihat dh.anak pertma sy berumur 6tahun dh skrg 😘yg second 1.15g bert lahir 36w . Berumur 4tahun skrg. Now prgnt ank ke 3. Doakan sy jga ye sis 😘😘