Baby boy?

Alhamdulillah.. Selamat melahirkan baby boy.. 7.25 ptg.. 11/11/2019..??

36 Balas

Wau org sdg sibuk shopping online awk sibuk meneran ye..haha..tahniah sis..sorry gurau manja2..selamat berpntang dgn semoga sis dan baby selalu sihat n ceria 😘

4y ago

😂😂😂t. Q yang...

Tahniah sis.. hari tengah banyak sales melonjak² dia keluar🤭🤭papepon selamat berpantang sis.

4y ago

T. Q amy.. Tutup mata.. X blh tgk sales😂😂

11/11/2019? Dah masuk setahun dah umurnya. baby saya lahir 28/12/2019

Same date dgn ank sulung sy 11/11/2011 🤗 slmt berpantang dear..

4y ago

Blh share kek.. 😁😁

alhamdulillah... tahniahhh sis... semoga ibu n baby sihat2...

Alhamdulillah .tahniah dan selamat berpantang puan 🥰

Alhamdulillah..syukur mommy and baby selamat..😍😍

4y ago

U wc😊

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Alhamdullillah tahniah sis.. Slamat berpantang..

Alhamdulillaah tahniah sis...slmt berpntang