Selamat Bersalin

Alhamdulillah sy selamat melahirkan baby boy seberat 3.56kg pada 14/7 pukul 3 ptg. Baru sekali dapat jenguk baby sebab baby dimasukkan ke nicu atas faktor kekurangan oksigen. Mohon semua doakan baby sy cepat sembuh dan boleh discharge ye #1stimemom #firstbaby

1 Balas

Alhamdulillah...tahniah sis & selamat berpantang..smOga baby sis cepat sihat..Aamiin bersalin nOrmal ke sis?

2y ago

Sy tak sure samada baby dah termakan najis ataupun sebab gbs. Sbb sy sendiri pun tak dapat jumpa dia lg. Dah hari ke-6 tp baby dah transfer drpd nicu ke scn.