Selamat Melahirkan

Alhamdulillah, kakak saya selamat melahirkan premature baby boy pada 8.05 pagi ni on 33 weeks dengan berat 1.8kg. Jom sama2 doakan kesihatan ibu dan anak. Anak masih di nicu sebab premature. Excited dapat anak saudara baru

32 Balas

Tahniah.. sebagai adik kalo awk tolong2 jaga eg mandikan baby nanti amat la membantu kakak awk..

3y ago

Post ni dah setahun dah sebenarnya. Bulan March 2020, dah pkp masa tu. Saya di cyberjaya sebab bekerja dan dia di kampung, dekat pahang. 😊

Alhamdulillah...tahniah buat kakak dan sis Sekeluarga..semoga bby cpt2 kluar dr nicu..hihi...

alhamdulillahh 🤲🏻 besar jgk baby even 33 week .. sy 1.9kg 38week .. 😅😅

3y ago

Terima kasih. Alhamdulillah, anak buah saya tu dah umur 10 bulan sekarang. Ni post march 2020 🤭

Sama week n sama berat dgn bby sy skrg. Hro boleh bertahan lg.. huhu

3y ago

Semoga dipermudahkan urusan ye awak. Aamiin 🤲🏻

Alhamdulillahh. Moga kakak sis & baby sihat2 je eh. Aaamiinnn3.

4y ago

Aamiin 3x🤲🏻. Terima kasih sis 💕

Alhamdulillah....Tahniah....moga membesar dgn sihat...Aamiin..

4y ago

Aamiin 🤲🏻💕. Terima kasih 🤗

Aamiin.. InsyaAllah tak de pape tu, baby dgn ibu sihat..😊

4y ago

Allahumma Aamiin 🤲🏻💕. Terima kasih

Tahniah untuk kakak awak. Selamat berpantang❤

😇🤲semoga Allah melindungi keduanya 😇🤲

Tahniah,semoga ibu dn anak sehat selalu,,,Aamiin

3y ago

allhamdulillah,,,