Baby Boy 3.49kg

hi mommies2 semua..saya selamat melahirkan baby boy berat 3.49kg pada 3/10/19 padahal due date 9/10/19 alhamdulillah dah selamat semua nya..

27 Balas

Alhamdulillah.. Dah selamat. Tahniah sis.. Saya masih berdebor lagi ni. Due date 19.10. Tp ramai kata perut dah turun.. 🤭

tahniah sis... sama tarikh lahir anak saya y sulung 3/10.. skrg nih sy dok tggu hari ja nak bersalin anak y no dua.. 😁

Alhmdulillah tahniah sis... Sya du 23/10 blm ada lagi tnda2.. huhuhu rsa teringin brsalin awal.. hihi

Taniah, sy pun tak sabar tggu dia lahir sama boy juga

Alhamdulillah sis... tahniah dan selamat berpantang

Alhamdulillah tahniah sis. selamat berpantang.

Tahniah sis and slmt brpantng ☺️

Tahniah Sis... Selamat berpantang

Tahniah sis selamat berpantang.

Alhamdulillah, tahniah!