Bersalin awal (Due date 15/12/2022)

Assalamualaikum mommies semua. Due date bersalin saya 15/12/2022, tapi Alhamdulillah saya dah selamat melahirkan baby boy saya pada 22/09/2022 pada usia kandungan saya 27minggu 6hari. Berpantang hari yg ke 35 dan anak saya pun 35 hari di nicu. Doakan baby saya kuat ya. Doakan saya & husband juga kuat. Saya doakan mommies semua juga selamat sepanjang kehamilan & selamat melahirkan baby🌸

14 Balas

saya due 16/12 , ada juga rasa mengeras sekarang tapi harap2 itu hanya kontraksi palsu saja .. alhamdullillah puan selamat berpantang dan semoga Allah permudahkan urusan puan dan baby .. 🤲

saya due 17.12.22...harap2 smua nya selamat ikut due yg d tetapkn..anyway taniah dn slmat berpantang..smoga allah beri kekuatan pada bby n awk yer

2y ago

baby boy 😍😍

due saya pon bulan 12 juga (6/12).. alhamdulillah awak dan baby dah selamat semuanya, semoga sihat2 je ya baby awak… 💪🏼 Aamiin…

2y ago

Aamiin insyaAllah. Moga urusan awak juga dipermudahkan.

Wassalam. Due awk lebih kurang sama ng sy 12/12. Alhamdulillah Allah permudahkan urusan awk..🤲🏻 selamat berpantang..

2y ago

Hehe terima kasih ♥️

Due date sy 16hb12 ..doa smga dipermudahkn sgla urusan sy..sy doakn smga urusan kmu sma jgk dipermudahkn

Alhamdulilah semoga baby sihat sihat dan ibu pun sihat . Doakan kami yg akan bersalin due bulan 12🫶🏻

2y ago

InsyaAllah moga yg menanti hari nak melahirkan, Allah mudah kan urusan mommies semua, aamiin♥️

Moga baby dan ibu sihat. Due lebih kurang saya. Now dah 34weeks. Risau menanti hari.

2y ago

Jgn risau. Moga Allah mudahkan urusan awak♥️

due date awk sama ngn sy laaa, anyway tahniah and selamat berpantang mommy❤️

2y ago

Hehe terima kasih♥️

tahniah momiey sy due 10/12 xda apa2 tanda lgi ... now 34week semoga momies n baby sht ye

2y ago

Jgn la ada tanda lg 😅 minta baby duduk dlm perut golek2 lg dgn ibu. Nanti dah due baru ajak baby keluar

congratz mommy! smoga mommy n bby sentiasa shat hendaknye.. aminn..

2y ago

Terima kasih Alhamdulillah ♥️♥️