Ada Sesiapa Due June 2020 Tak? Share sikit.

Alhamdulillah dah selesai buka buku. Next check up 1 bulan lg. Siapa date dia june 2020 jgk. Cubq share date uols bila. ?

Ada Sesiapa Due June 2020 Tak? Share sikit.
286 Balas

Insyaallah due sy 27 hb 6 ... Sama bulan sy Dan suami.. Suami 14/06 Sy 19/06...

Insyallah sy due 10/05/2020 Raya pakai kain batik je🤣🤣🤣

Sy due 11/6.. Klo lahir awal boleh sme tarikh dgn sy 1/6...😍

Sama lh sis due date kita. Semoga allah permudahkan urusan kita semua 🤲🏻❤️

5y ago

Hehe thank you sis. You to syg ❤️

😁😁 tarikh lahir sis tu tarikh aniversary saye😂😂 sory lari topik

Sy 17june 2020...huhu..minggu depan 12weeks baru buat buku pink😍😍

Tahniah semua..semoga baby dlm kandungan membesr sihat aamiin..

sy july 2020 . nak tanya buku pink ni nurse sendiri tulis@kita yg isikn ?

5y ago

kn cantek gila tulisan . kalau sy tulis dkt buku pink agaknya macam tulisan baru nak masuk sekolah 😂

saya 9/6/2020 harap sempat makan ketupan n rendang dulu lahh🥴

Saya June juga. 12/6. Tapi nanti kena revise balik EDD. Hehehe tahniah Puan

5y ago

Hehe kan. Semoga dipermudahkan sepanjang urusan kehamilan Puan. 😊