due

assalamuailaikum,siapa yg due thun ni 2019dn 2020...blh share sikit due date korng bila..???❤

275 Balas

Ikut last period 28/3/2020 Tp scan doktor ckp kantung je. Next week sy scan pat swasta. Ada tp kecil jdnya tarikh berubah ke 7/5/2020. Cumanya kena scan lg next month tuk confirmkn duedate

Sy... Edd 15.12.19 tp anniversary sy 12.12.19. Hrp2 lah baby kluar tarikh anniversary tu nnt leh celebrate skali dgn ank. Doakan sy ye.... =)

Insyaallah sy due 14.11.2019.. Tapi nes kata stembay takut bersalin awal.. Masa anak pertama sy bersalin seminggu awal dari due..

comingsoon.. 25/9/19 .. blom ade tnde2 lg nk brsalin..baby dok sronok dok dlm prut..😆 doakn smoga dormudhkn sgle urusan..

In shaa allah januari 2020...semoga Kat sini semua dipermudhkn urusan bersalin nanti...aaminn...😘😘

Walaikumsalam.. InshaAllah due 20/02/2020 🤰❤ tapii kata dr mybe Awal dari jangkaan tanggal tuu.. :)

Due date isnin depan (30/9) tp doctor mintak admit ahad nie (29/9) sbb ada gdm d/c..doa kn sy ye mummy2

sy xde due date..xpregnant..doakn sy pregnant ye..doa2 ibu mgandung mudah tmakbul ..😊

4y ago

Coming soon future mommy🤰

7.1.2020 harap2 tak keluar awal 1.1.2020 sbb kesian anak nnti kena sekolah setahun awal 😅

kalau ikut apps nie 28/5/2020 .. harap sempat lah mummy makan lemang 😂