Baby Keluar 37 Weeks

Alhamdulillah 19/10/19 saya selamat melahirkan baby boy ? kalau ikutkan due 7/11/19,nasib baik dah prepare semua brg2 baby dgn mak diaa, datang hospital untuk check up sebab air ketuban leaking terus dowg tahan dan induce untuk bersalin ? hari nie baby dah 13 hari ?

Baby Keluar 37 Weeks
29 Balas

Alhamdulilah genap 9bulan dia keluar... Moga mbesar dgn sihat yea syg .. Doakan sya mcm tu jugak yea...permudahkan saya ,dan selamatkn kedua2nyaa..inshaaAllah Aamiin r.a...💕🤗

Samelah kite.. 37 minggu 6 hari.. Due 10/11/19 induce jugak.. 😊😊 Syukur alhamdulillah.. Baby kat ward skang.. Kuning tinggi 19.7.. Mohon doakan cepat turun..

4y ago

Same kt awk.. Dh discharge br tau bby kuning.. Dh masuk ward 3 kali sbb kuning..harap ni last la.. Bby bru 6 hari.. Pttnya pantau sampai btl turun kan.. Br bg blk.. Ni x dh turun 10 trus suruh blk.. Cuba btl btl turun.. Huhu. Dh menyusahkan kt yg berpantang ni ulang alik.. Hantar swasta br la dorng jagakan bby..

hai sis..saya pun sama baby keluar 37mggu n date keluar baby kta pun sama..sy baby girl..due ikutkan 7.11 tp keluar 19.10..

Alhamdulillah. Tahniah mommy. Tarikh lahir baby pun comey, sama comey ngn baby 😍

Tahniah sis... Macam mana tau leaking? Air ketuban tu keluar mcm air biasa ke? Sticky tak?

4y ago

Die x sticky tp panas panas suammm hehehe sory menyampuk..

Alhmdulillah.... Tahniah sis.. Comel bby. Selamat bpntang... ❤️

Yeaaaahhh sama date...supposed due 2hb...

Tahniah ! Selamat Berpantang.. Comel Baby 😍

Wahh, Taniahh Dan selamat Brpantang

Tahniah..selamat berpantang😍