19/9/2019 my baby boy keluar

alhamdulillah saya dah selamat melahirkan baby boy secara normal..tapi dia kena tahan wad sebabkan kuning...ada apa2 cadangan tak nak buat macam mana

12 Balas

Sy mandikan anak dengan daun kucai. Lepas tu sy minum susu kambing fresh yg org singh selalu jual tu. Minum terus dan direct feeding. Memang cepat turun kuning baby sy.

mandi kn dgn air sirap sis insyaallah mujarab mmber sye yg bersalin sye suggest kn mndi dgn air sirap alhamdulillah turun #jgnltkgula😂

Macam member I, once wife dia bersalin, dia akan prepare susu "Karihome" purpose for newborn Takut baby kuning... Sis blh try dan tanye farmasi

Dulu ank kena kuning sebulan sbb ibu drh O.. Saya ikthiar kerap bg susu, mandi air daun kucai serta nurse suggest titis air anggur kt mulut baby..

5y ago

saya darah ab+ ayah nya darah o...tu kot sebab dia kuning...terima kasih sis...

kerap bg ank susu bdn sis.... stiap jam kena bg, susu ibu la ubt pling mujarab utk kuning bby

Syukurlah. Tahniah! Cantik tarikh lahir baby. Apa² pun selamat berpantang dan baby sihat.

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang..

Cekekkn sikit anggur hitam.. Airnye

Kerapkan bf shj sis.. 1-2jam sekali

5y ago

tq sis...

Alhmdllh