Selamat bersalin

Alhamdulillah. Due 5/9. 19/8 baby dah keluar. Baby tk sabar nk tngok dunia🤣

15 Balas

Alhamdulillah tahniah sis..sy pon msih mnunggu..due 15/9 bby blom nk keluar lg msih aktif kt dlm siang mlm rse resah je xbole nk tido semua xkene tido² ayam je..sy gdm on diet control 22/8 ni jmpe pakar..kalo doc Kate kene warded awal mcm ank no2 dlu berserah aje ler..ape² pon semoga dipermudahkn segala urusan ibu² dlm group nie..🤗🤗

8mo ago

semoga dipermudahkn segala urusan sis..

Tahniahhh sis❤️🤲🏻saya masih menunggu hari due 20/9 ada dah rase sakit ii palsu tuuu❤️🤲🏻semoga dipermudhkn segalanya untuk sye dan bakal ibu ii nk bersalin smoga semuanya selamattt sempurnaaaa sehattt dan baik ii saja aminnn yaallahhh❤️🤲🏻

8mo ago

due sam ngn sy jugak🥺 first mom semoga allah permudahkan segala urusan bersalin buat kita semua😊

tahniah sis❤️sy due 1/9 baby masih seronok dalam perut 😂🤭semoga dipermudahkan segala urusan mommy ii yang bakal bersalin ❤️🤲

8mo ago

Thankyouuu sis. Semoga dipermudahkan urusan sis ❤️

due saya 6/9 , doakan saya cepat jugak bersalin ya saya risau sebab jauh dari suami, kalau keluar tanda malam takut takde yang nak bawak ke hospital

8mo ago

sama..due sy pun 6.9..

Tahniah sis, selamat berpantang. Sy pon x lama lg ni doakan sy dimudahkan brslin ya aminn🤲🏻

Tahniah sis , apa tanda sis nak bersalin . Maaf tanya hanya nak tau sbb saya 1st mum . due 6/9 😊

8mo ago

Saya mkn buah kurma satu bijik. Pastu baca doa nabi yunus. Tiap kali rasa sakit contraction tarik nafas dalam2 hembus. Bila tk sakit relax dulu sambung baca doa nabi yunus.

alhamdulillah tahniah ..selamat berpantang,sy pom tgh tunggu masa 9/9

tahniah sis..sy msi menunggu lgi baby blm mw kluar.due 1/9

tahniah sis, selamat berpantang🖤 sy due 29/9 ni hehe

Alhamdulillah..tahniah ibu...sy due 11/9 masih menghitung hari

8mo ago

samaaaaa