Baby Keluar 37 Weeks

Alhamdulillah 19/10/19 saya selamat melahirkan baby boy ? kalau ikutkan due 7/11/19,nasib baik dah prepare semua brg2 baby dgn mak diaa, datang hospital untuk check up sebab air ketuban leaking terus dowg tahan dan induce untuk bersalin ? hari nie baby dah 13 hari ?

Baby Keluar 37 Weeks
29 Balas

Samelah kite.. 37 minggu 6 hari.. Due 10/11/19 induce jugak.. 😊😊 Syukur alhamdulillah.. Baby kat ward skang.. Kuning tinggi 19.7.. Mohon doakan cepat turun..

5y ago

Same kt awk.. Dh discharge br tau bby kuning.. Dh masuk ward 3 kali sbb kuning..harap ni last la.. Bby bru 6 hari.. Pttnya pantau sampai btl turun kan.. Br bg blk.. Ni x dh turun 10 trus suruh blk.. Cuba btl btl turun.. Huhu. Dh menyusahkan kt yg berpantang ni ulang alik.. Hantar swasta br la dorng jagakan bby..