19week dah ?

Alhamdulillah 19 minggu dah anak mama dlm kandungan.. for the first time dpt rasa kick dia pg tadi..??

16 Balas

mcm mna kita nk tau bby kick ke x .. sbb bby msih kecik , kick pun rasa nya blm kuat .. baby kick tu rasa mcm buih2 belon kt bhgian bwah prt tu ka ??

5y ago

Sy mula2 pn mcm xtau..stiap kli nurse tanya sy ckp x tau n x ada rs..ckup 19week rs perut bgerak. Lps tu perhati btl2 tgk kt perut cm sedu. Tp happen kt bhg perut tmpt bby kita dduk..n feel geli. Kita leh rs ada movement.tp sikit..Hari ni msuk hari ketiga dh. Dia ada time2 ttentu dia bgerak..kita kena alert. Sy perasan kebetulan time tu tgh baring.

Bestnye..sy bru 16 mggu..tpi blm rsa lgi..coming soon..moga dia baik2 saja dlm tu😍

5y ago

Tu la psl..mmg rsa lmbt sbb lma dh teringin..rindu🤣

sy da 21w5d.bila ppa dia balik,ltk tgn kt prut.snyp je dia😅🤣😂

5y ago

Aah dpt wak...dpt dgr klau dia tgh bgerak...dgup jntung dia smua

sia preggy 16weeks dah rsa kick 😘 syukut skg dah msuk 30weeks

5y ago

Wah..awal dh rs..sy ngam2 19week br dpt rs..sllu ckp kt bby..kick mama.. hehe..dkt smggu pujuk dia suh kick..finally dia kick. Best lahaiii

Sy bru msuk 9weeks..x sbar juga tnggu first kick ni..☺☺

5y ago

Indah sgt2. Sabar ya mummy..x lama dahhh

Seronok kan? Nikmat yang tak dapat kat mana mana 🥰

5y ago

Nanti makin besar, makin kuat dia kick. Masa tu la sengih sorang sorang. Saya pun macam tu 😂

Alhamdulillah mesti sis rasa excited kan? 😇

5y ago

Ya allah..sgt2 sis.. hehehe..byk kali dh pujuk dia tau suh kick

Tak sabar nak rasa juga moment ni😍😍😍

5y ago

Sabar mummy..nnti awak akan rasa..hehe

Comel je kn dia kick2 tu..hehee😍😍

5y ago

Comei dan indah sgt2 sis.. hehe

best kannn rasa comel sangat

5y ago

Sgt2..yg best dpt rs kick dia tu.. allahu.indah sgt