baby kicking for the first time

hi mummy, macam mana rasa baby kicking for the first time? saya dah 22weeks dan macam dah rasa baby kicking tapi macam tak pasti betul ke tak ?? . Ni baru anak pertama. Ny first experience.

1 Balas

saya dulu perasan baby tendang masa selalu rasa perut berkeroncong.ingatkan lapar, rupanya baby gerak2 dlm tu 😍

4y ago

sama..masa anak first saya ingat saya sakit perut atau perut lapar..tp.perasan lepas makan baru gerak2 cmtu..tye nurse katanya tu baby kicking.baru tau.. anak ke dua da alert. hehee..