Baby Girl?

Alhamdulilah selamat lahirkan anak perempua prtama.. Last minit czer sbb sy demam tkot effect kt anak.. Lps induce 10mnit jntung baby laju.. Anak kena warded nicu monitor temperature.. Semoga anakku cpt sembuh..

30 Balas

Alhamdulillah. Selamat. Sama macam kes sy. Emergency czer sbb demam jgk. Ank warded 5 hari. Ibu after 3 days dh Boleh keluar if xde masalah. Pastu duk ulang alik wad baby sbb nk menyusu

5y ago

Ouh yeke.. Baby awk ade kuning x?

Terima kasih semua yg doakan.. Stakat ni baby msih di ICU tp dlm pemantauan.. Insyaallah esok sy boleh discharge

Alhamdulillah sis. Selamat berpantang yea mommy😍.InsyaAllah ank cpt sembuh

Alhamdulillah.. Semoga baby cepat sembuh.. Selamat berpantang sis & Tahniah

Alhamdulilah congrats! Moga semuanya baik baik je. Selamat bepantang

alhamdulillahh tahniah sis. semoga semuanya dipermudahkan ye . 😊

alhamdulillah,tahniah . selamat berpantang sis ☺️

tahniah.. smoga sis dn bby diberi kesihatan yg baik..

alhamdulillah congrats sis..smoga anak cepat sembuh..

Alhamdulillah. Tahniah, sis. Selamat berpantang.