Baby Girl

Alhamdulillah selamat lahirkan baby girl 2.45kg pada 16 Sept 2019 (due date 27 Sept). Semalam baby kena masuk NICU sbb jaundice. Sedih pulak kena balik and tinggal anak kat hospital. Doakan baby sy boleh balik hari ni. Aminnn aminnm ?

2 Balas

Alhamdulillah sis..tahniah...selamat berpantang...cuba tanya misi if ibu bole stay dgn baby..senang nak bf..bole kurangkan jaundice

5y ago

Aminn aminn. Terima kasih 😊

Tahniah!! Alhamdulilah. Tak try tnya misi ke, kalau2 ada katil kosong. Blh stay dgn baby. At least blh bg dia susu direct

5y ago

X sanggup nak tinggal...dua jam sekli husb sye bwk g nicu nk susu kan bby.. Hari ke 3 baru dpt katil.