Hanya pilih mengikut situasi semasa anda sekarang...

'Alangkah bagusnya jika dalam situasi sekarang saya mempuyai...' Mana satu yang anda rasakan anda perlu ya? Dan kenapa? Ada yang sama dengan min tak nak yang A tu tapi nak yang datang rumah balik hari je😅

Hanya pilih mengikut situasi semasa anda sekarang...
142 Balas

x perlu semua itu buat masa ini... saya masih sehat dan cukup masa utk urusan rumahtangga..💪

F kawan 🤗 tapi chef peribadi pn ok jgak. I want to diet!! 🤤🍔🌭🌭🥙🥗🫔😍

dalam ni sy tak perlu. tapi sy sgt2 memerlukan duit😔 semoga ada rezeki untk kita semua.

C sebab saya tak boleh bau masakan sekarang disebabkan alahan preg ni 😩

C. sbp alahan,,,x leh hidu bau bwng@nmpk bwng mesti nk muntah.

C - chef peribadi utk masakkan menu diet sesuai utk saya. Hehe

C sebab bdn rasa lemah lesu sgt trimester pertama ni

B.. Tak larat dah nak buat kerja rumah.. 😔

B. penat nak buat semua + jaga anak kecik

Nak B sebab tak larat nak buat kerja