Pilih 1 je paling favourite anda

Selamat pagi semua, good morning🌞 Siapa sini ada hobi suka makan macam min😆 Kalau antara 2 jenis makanan ni anda boleh pilih 1 je kan, mana satu agaknya pilihan anda ya?😋

Pilih 1 je paling favourite anda
194 Balas

first preggy.. sya x sk semua benda yg di atas. sya terasa letih sllu. makan bila lapar. tu pon mkn sikit tp berulang🤢

Aduh Dua2 fav ni min sebab suka combine dua2 tapi kalau betul2 suruh pilih jugak sy pilih CHEESEeeee!!! 😆

keju sbb kurang berat badan, coklat x mkn slalu sbb gigi slalu sakit lpas mkn coklat

mengandung first ni sya tak suka benda manis nak muntah sja ☹️

alamakk , tak boleh pilih 😭 dua2 feveret sangat sangatt

tk bolehh mkn manis2 coklat , loya tekak nk muntah

dua² suka tp xleh mkn....gdm isu🤣🤣🤣🤣

dua saya suka ...tapi saya pilih coklat 🤭

keju kot.. lau mkn cklat auto mulot jd payau

actually both... klau terpksa sy plh coklat