Apa respond/reaksi pasangan anda ya?

Pernah tak kita eksaited sangat nak bagitau suami kita something?😍 Tapi eh tetiba time kita bagitau dia tu, time tu lah dia... Apa rekasi/respond pasangan anda kalau dalam situasi macam ni ya? 🤔

Apa respond/reaksi pasangan anda ya?
8 Balas

no respon atau Ooo, hal penting saje yg akan respon pjg..i byk luah melalui penulisan..tak semua orang mampu jadi pendengar yang baik..

Depends on situation suami masa tu. Kalau dia tkda hal penting dia akan tengokkn jerawat tu 🤣

respond dia tak pernah mengecewakan.. pandai2 la cari masa & ruang nak mengadu

Suami buat2 x dengar je, kdg2 sy kecik hti pun ada juga lah, tpi sya sabar je,

suami sy akan bagi sepenuh perhatian apabila sy nk mengadu sesuatu padanya😊

3y ago

untungnya ada suami di sisi..sy dlm keadaan sekarang,suami jauh dri sisi

dia kata meh abang picitkan jerawat tu 😂

kadang2 dgr kdg2 buat2 xdgr..hurm😬

suami okay, pendengar yang baik.