Mana satu anda akan pilih dalam situasi ini?

Selamat pagi jumaat semua 🌈🌹 Andai kata anda diberi peluang untuk berada di dalam situasi seperti di bawah ni kan... Mana satu ya yang anda akan pilih?😍

Mana satu anda akan pilih dalam situasi ini?
78 Balas

entah la tujuan sy sebenar lepas bersalin ni nak kerja ngan tempat suami berkerja tp ada berita tempat suami berkerja tu nak tutup da tahun ni so sy fikir ny bisnes kat kg jew tp suami ckap bisnes pun nak modal ny bangun kedai lagi ya lakan sbb tanah sendiri so tetiba suami pulak nk ajukan klw nk buka bisnes itik hmmm sy berserah kepada Allah sahaja appun yy terjadi itu la yg terbaik

B - bekerja dari rumah so boleh tgk anak first n boleh jugak rehat² dkt rmh alangkah indahnya kalau boleh .....

Kalaulah boleh pilih🤣 sekarang tengah sambung degree, semata nak kejar cita2 terpaksalah berkorban sikit

salam nak tnye waktu bsalin suami boleh teman kan ...kne buat swab test jugak ke kalau dah lgkap dos 2

A. Suami Sy tak bg Sy kje smpi ada anak skrg 1,tapi Sy nk kje dia tak bg tak pcye pd pengasuh

A sebab nak jaga kandungan betul betul dan anak anak bujang 2 orang masih perlukan perhatian

Suami tak bagi kerja. Tp saya bosan dan nak sgt kerja. Sbb dah terbiasa bekerja sebelum ni

saya pilih A..tapi apakan daya,ekonomi teruk,terpaksa bekerja juga utk tampung kehidupan

Alhamdulillah..oleh krne pekerjaan skrg tetap..terozkn jela khdpn b'keje mcm biase..

Expert

Saya frontliner..sepanjang saya hamil bekerja seperti biasa shj.