Jika diberi 1 pilihan, mana satu anda akan pilih?

Haluuuu~ Okay, kalau korang semua diberikan 1 pilihan dengan mengikut situasi korang sekarang ni kan... Agak-agak, butang mana satu anda nak tekan ya? 😍

Jika diberi 1 pilihan, mana satu anda akan pilih?
238 Balas

putih banyak duit . sebab sangat memerlukan untuk bersalin barang pantang dan barang baby.. saya warga asing family semua kat sini.. tapi kami orang susah . . untuk bersalin je nak ada siap2 5k dalam tangan.. skrg rm500 pn xde dlm tangan . .suami pun dh 1bulan xkerja allah je tahu mcm mana skrang . untuk pegi kk pn 2minggu skli nk ada rm150. mna nk cri lgi x tau dh .. 🥺☹️

3y ago

Semoga dipermudahkn segala urusan puan. Amin Ya Rabbal Alamin 🤲🏼

Putih. Sbb dgn adanya duit, xde tenaga buat kerja rumah boleh hire org gaji, kalau nk kurus boleh pegi training khas berbyr utk pemantauan, if ada masalah dpt anak dpt rawatan ivf semua tu costy. Orang kata mmg duit x dpt beri kebahagiaan, tp kebahagiaan semuanya memerlukan duit. Xde duit xdek sweet. Makan pasir tak sweet

PUTIH. Bila duit ada boleh beli produk untuk kurgkan lelemak Dan berat badan tu. Boleh cari org gaji nak jagakan anak.. Semangat pun ada.. Semoga kita yg memerlukan duit diberi rezeki duit lebih.... Kuatkan semangat akak2 semua. 😊😊

putih kerana sya ada sedikit ada masalah kewangan dan juga keluarga saya sendiri.. bkn disebabkan gila harta tetapi bila hendak bersalin nanti anak juga diutamakan.. semoga kita murah rezeki dan sentiasa diberi kesihatan yg sihat

Jika diberi pilihan sy memilih lebih banyak tenaga(KUNING) Krn dgn ada tenaga sy bisa melakukan pelbagai aktiviti termasuk mencari rezeki dan menjaga ank2 dgn baik. Untuk dptkan duit yg lebih banyak pon memerlukan tenaga🤭

2y ago

setuju... duit banyak sekalipun tp tak bertenaga,hati tak bahagia

bila sekilas fikir akan fikir putih lebih bnyak duit untuk menggerakkan yang lain .. tapi bila difikirkan balik rasa better kuning lebih bnyak tenaga sbb tenaga xblh dibeli dgn duit.. ade pro & cons lah gitu ..

pilihan paling bijak mesti lah banyak duit..dengan byk duit sgla2nye boleh upah trainer utk kuruskn badan kita, g slimming santuary, upah bibik jagakan anak, kita leh ckup tido bla..bla..bla..

merah - kurangkan berat badan.. bila bdn sihat, pasti lemak kurang serta bertenaga💪💪.. sudah pasti dpt melakukan ibadah dgn selesa.. sihat itu tak ternilai harganya❣️

💛Kuning... Kalau cukup tenaga dapat kerja seperti biasa. Kurang tenaga banyak kerja tertangguh, penat sangat badan. Bagi yg run bisnes sendiri dari rumah...terutamanya.

Butang biru,sy mmg idamkn ramai ank,skrg alhamdulillah sy pregnant ank pertama dah 21 mggu,setelah sekian lama menunggu,akhirnye termakbul jgk sy pregnant...🥰