air gula

Alamak 5/2/2020 ni sya kena mnum air gula?.apa rasa dia?? Tlg rekomen sya. Huhuhu

2 Balas

rasa manis la sis sbb gula kan 😁😁 asa stgah tmpt air gula ada yg berperisa ada yg putih kosong xde perisa..🤭 yg penting minum jgn berhenti2 takot xlalu..minum laju2

5y ago

kene bgtau nurse ada muntah nanti bg hari tarikh lain pula minum lagi sekali kalau xlalu nk minum lg..kalau xbgtau nanti check keputusan nurse boleh tau 😁

tekak terasa kering.. kalau boleh minum sekali gus, jgn minum sikit2

5y ago

gudluckkk..