Minum air gula

Hello ibu² .Saya Nak tanya pasal pengalaman ibu² minum air gula mcm mna eh ? Sya preggy anak ke 2 . Anak sblum ni sya tk pernah mnum air gula .. tapi disebabkan berat badan sya naik smasa preggy anak ke 2 ni Doc sarankan saya mnum air gula sbb takut sya ada kencing manis .. any tips ??

1 Balas

Sy kena dua kali sbb naik 2kg setiap 2 minggu. Tapi alhamdulillah tak sangkut ape2. Air gula tu bagi sy okay laa boleh telan sbb lapar kot 😅