Air gula

Esok saya mnum air gula , Dr kata malam ni kena puasa .. sya nak tnya puasa dri mnum atau mkan atau kdua duanya ? ? sorry first baby ??

2 Balas

Elok sis puasa kedua dua nya. Saya start puasa jam 10 malam. Last saya blend oat+kurma +susu segar. Minum air masak banyak. Nanti sis tak lapar sangat besoknya.

5y ago

Trima ksih sisss

Pkul 10 mlm last mkn,after tu hnye bley minum air msk shj,smpai la awk da minum air gula tggu 2 jam,after 2 jam amik drah bru ley mkn

5y ago

Trima ksih sis