Sya miscarriage on 20.09.22...pgi tdi check gula..tinggi 8.9..huhuhu..sblm ni xda pn sejarah gdm..

Gula naik slps miscarriage

2 Balas

8.9 ni lepas 2jam makan ke? actually nak cek gula ni ada caranya..mgtt lain,bsp lain..kalau cek sejurus selepas makan mmgla tinggi,body belum habis proses gula tu..kena tgu atleast 2jam..sbb tu mgtt pun amik darah semula lepas 2jam,baru tahu ade gdm ke x..

kalau xde kencing manis, x perlu nak check pon. jgn buat benda yg boleh jadi kan kita risau sendiri.