Aku penat...

Aku tak nak nangis lagi dah... Aku penat... Derhaka sangat ke aku sebagai isteri kau yang sedang mengandungkan anak kau ni? Apa yang aku luah,semua kau tunding balik jari kt aku... Aku dah cukup tawar hati dan sekarang aku dah mati rasa... Aku dah tak rasa apa-apa bila kau ajak bersama.... Aku tak rasa apa-apa bila kau peluk cium aku... Kenapa aku rasa macam tu? Aku mengadu sakit dan lelah,kau marah aku... Kau kata aku lemah,sengaja tak nak kuatkn diri... Alasannya kerana aku hanya duduk di rumah,kau bekerja dari siang sampai ke malam..bila balik,kau penat.. bila aku mengadu sakit lelah kau anggap aku menambah penat kau... Kalau bukan sbb aku sayang kan kau,cinta kan kau,aku izinkan rahim aku ditumpangi anak kau.. kalau bayi dalam rahim aku ni takde,aku pun bole cari duit sendiri lah,aku takkan susahkan kau ! Sakit2 badan ni semua muncul sebab anak kau lah! Penghuni rahim aku yang pertama...yang sekarang menunggu hari untuk dilahirkan... Ibu tak marahkan awak,sayang.. tapi,sikap ayah awak buat ibu stress.. sikap ayah awak buatkan ibu rse awak adalah beban,bukan kegembiraan yang patut diraikan.. Maafkan ibu, Ayah awak berubah...dulu ayah awak tak macam ni... Sebab tu ibu pilih dia sebagai suami dan ayah untuk anak2 ibu nanti.... 🙂

7 Balas

cerita kita sma la sis ') ayat yg sllu bermain dlm kpla sya saban hari semenjak sya peknen ni " aku x nak susahkan kau, aku bole cri duit sndiri, aku bole je hdup tnpa kau, bole sarah family aku,klw kau nak pegi-ii ja la" tu jk la saban hari aku. aku nak anak aku je lahir nnti jdi peneman setia aku dunia akhirat💚 sya 32w skrng, apa pun x beli lgi brng bby🥲 sya sabar, sya tahu ni ujian Allah😇