stress

Aku dpt rezeki mgndung awal tpi laki aku mnyakitkan hati xpndai jaga hati aku..nafkah ckup dia bgi tpi dia xpndai jaga hati aku..aku suri rumah aku bhnti keje psl dpt thu mgndung alahan terok aku jeles tngok irg bhgia rumh tngga klau thu x bhgia mcm ni aku x mgndung awal sng aku nk becerai skrg klau nk becerai pon ssh psl aku mgndung lagi stu ksian baby ni nnti kalau aku becerai tu lah ada org dpt anak lmbt tpi rumh tngga bhagia ni ada anak awal pon rumh tngga haru biru aku xphm lah aku xblh nk fikir skrg ni..aku ckp dgn laki aku kalau mcm tu sikap dia aku nk keje lps pntg ni baby nk hntr pngasuh lps tu x pyh lah sruh aku beranak lagi klau x reti Nk jaga hati aku..untk pengethuan aku bkn jnis mcm ni sjk mgndung aku mmg nk laki aku bgi prhatian skit kt aku..

81 Balas

apa ertinya perkahwinan kalau setakad nak jaga hati sis seorang saja...hati suami sis, sis tak fikir....sis ada bincang baik2 ke dengan suami sebelum sis keluarkan kenyataan macam ini...jangan disebabkan hati sis tak terjaga, sis nak minta cerai....maksud sis suami tak jaga hati sis tu, masih suami sis tak layan sangat perangai sis masa mengandung ini kan...sis berfikir lah sebaik yang mungkin, kot2 suami sis ada masalah ke...sama2 lah sis dengan suami saling memahami...bukan suami sis tinggalkan sis dan tak jaga sis sampai sis nak minta cerai bagai...time2 mengandung ini, otak kena fikir panjang sebelum menilai sesuatu.