stress

Aku dpt rezeki mgndung awal tpi laki aku mnyakitkan hati xpndai jaga hati aku..nafkah ckup dia bgi tpi dia xpndai jaga hati aku..aku suri rumah aku bhnti keje psl dpt thu mgndung alahan terok aku jeles tngok irg bhgia rumh tngga klau thu x bhgia mcm ni aku x mgndung awal sng aku nk becerai skrg klau nk becerai pon ssh psl aku mgndung lagi stu ksian baby ni nnti kalau aku becerai tu lah ada org dpt anak lmbt tpi rumh tngga bhagia ni ada anak awal pon rumh tngga haru biru aku xphm lah aku xblh nk fikir skrg ni..aku ckp dgn laki aku kalau mcm tu sikap dia aku nk keje lps pntg ni baby nk hntr pngasuh lps tu x pyh lah sruh aku beranak lagi klau x reti Nk jaga hati aku..untk pengethuan aku bkn jnis mcm ni sjk mgndung aku mmg nk laki aku bgi prhatian skit kt aku..

81 Balas

masih di awal perkahwinan ke ni? bawah 2 tahun? bijak2 lah handle emosi ye. dah rasa dah.. hari2 rasa mcm nak berpisah ahahaha. suami pon mulut lancang, masa tu xberani sgt mcm nak melawan. dgn xde income 😂 xde sape2 lak tu. jenuh saya melawan perasaan rasa nak berpisah. mcm merepek.. tapi hati sedih je keja(wthell).. sekarang anak dah 2 tahun, bz jaga anak, bz bisnes online, bz jaga rumah, bz entertain kan anak dengan ilmu belajar 😂 smpai bapak dia yg terkejar dekat kita nak attention. sis.. kita kena bijak handle emosi sis. kita pon kena ada income even dari rumah. kita bz kan diri dgn kerja rumah. xde ape nak buat, pergilah jalan sorang2. saya xtahu lah laki sis dan sis mcm mana rentaknya. tapi laki saya memang takut, asyik nak ikut(padahal kena gi kerja) kalau kiterorg(saya dan anak nakgi jalan). sebab saya dri sebelum kawen memang jenis berdikari sikit. keluar sorang? no hal. xde laki teman, no hal 😂 seharian saya boleh pusing kl sorang2. tapi itu la, laki ni..dia nak juga kita berharap kat dia. so, ada masalah..kadang tu berharap lah kat dia(padahal boleh je settle kan sendiri). so, adatlah sis.. nama pon kawen. ada masa rasa nak bercerai. ada masa tak bagi perhatian. ada masa hati terluka. di awal perkahwinan memang rasa serabut, dengan perasaan, dengan mental, dengan suami. orang lain xde maknanya indah nya kakkkk.. kiterorg xkan manjang nak citer ape masalah kiterorg. tapi, kiterorg amik masa kenal suami kiterorg, paham kn dia dulu. kalau dia jenis bertolak ansur, dia akan mula paham kita. bab attention ni, alahai..dh kawen ni perhatian laki bagi dah bukan mcm masa bercinta kak. nafkah dia xculas tu pon dh satu perhatian yg dia beri. ko ni nak kena kawen dgn ddnk kot 😂🤣