stress

Aku dpt rezeki mgndung awal tpi laki aku mnyakitkan hati xpndai jaga hati aku..nafkah ckup dia bgi tpi dia xpndai jaga hati aku..aku suri rumah aku bhnti keje psl dpt thu mgndung alahan terok aku jeles tngok irg bhgia rumh tngga klau thu x bhgia mcm ni aku x mgndung awal sng aku nk becerai skrg klau nk becerai pon ssh psl aku mgndung lagi stu ksian baby ni nnti kalau aku becerai tu lah ada org dpt anak lmbt tpi rumh tngga bhagia ni ada anak awal pon rumh tngga haru biru aku xphm lah aku xblh nk fikir skrg ni..aku ckp dgn laki aku kalau mcm tu sikap dia aku nk keje lps pntg ni baby nk hntr pngasuh lps tu x pyh lah sruh aku beranak lagi klau x reti Nk jaga hati aku..untk pengethuan aku bkn jnis mcm ni sjk mgndung aku mmg nk laki aku bgi prhatian skit kt aku..

81 Balas

Sabr sis jgn sterss.. sis kna kuat.. sy nie hamil dh 32 mnggu Dye tinggl kn sy bila dpt thu sy hamil.. mmng celaka jgk Dpt laki cmtu thu sy hamil tinggl kn sy pstu snyp xde khabr nfkh jgn ckp lah mmg xde so sy diam kn dri sb fkir kn bby yg sy kndung n fkir dri sy sndri cma sy xkn leps kn pwg cmtu lpas hbis pntg insyaa allah buln 11 sy bernk sy nk seret dyr ke mhkmh.. nsib sy kuat xmeroyn ke ape sb sy dh redha awl2.. so hdup sy skrg pd ank2 yg ada nie.. utk para lelaki di luar sna jgn lah sakit kn hti isteri andai kna pd mak mereka atau adk beradik perampuan pe dye rsa?? So kita jdi pmpn kna kuat.. hdup mati kita ALLAH tntu kn.. now sy bebs hdup xde dye.. jnji bby dlm kndugn siht.. utk sis sy doa kn sis sabr je nti lps hbis pntng bncgng gn suami sis baik2.. demi ank.. ape pn sy doa kn moga sis tabah dan di permudah kn urusn sis..amiin..