redha

Akhirnya... Setelah 5 buln x period.... Hri ni period jga...sblum ni x pnh mcm ni... Dh prgi klinik doc kata x de mslh apa pun..semua normal... And doc bg hrpn kta mybe ada rzki... Mngkin ovulasi lewat...tp akhirnya priod jga... Tipu klau ckp x sedih... Dlm hati ni slalu brhrp agar ada rzki mcm wanita yg lain... Dpt sorg ank pun jd la.... Tp Allah x berkehendak lg.. X pe la... X nk fkir psl anak lg.. Dh letih nk brhrp... Cume skrg ni nk fokus kt dri dlu... Mngkin Allah nk bg yg lg baik... Ada rzki ada la... X ada x pe la... Sy redha... Tolong doakn sy kuat ye... Spe yg sma situasi dgn sy... Boleh share skit x... Dn sy doakn spya wanita diluar sna yg ingin kn zuriat... Dikurniakan zuriat... Dn utk bff sy... Sy slalu doakn utk dia agr dpt zuriat jga.... Doakn kmi...

4 Balas

Insyaallah kak ada lh tu rezeki kak nnti saya doakan kakak agar dikurniakan cahaya mata...aminn