period delay

Salam sy nk tnya.. Normal ke klau period kita lewat smpai 25 hri tp bila cek upt -ve... Slalu lewat juga tp kli ni yg pling lewat smpai nk dkt tarikh haid yg strusnya... Kdg risau juga ada sakit yg lain... Tp x de tnda2 nk priod pun.. Cume kdg2 rse kram on off.. Ada spa2 yg sma pglmn mcm sy x.. Bleh share x apa yg ptut sy bt..

2 Balas

Perubahan hormon tu. Spnjg cycle sbelum ni sis ada buat keje berat, makan pape supplement, stress or de naek/turun berat secara mendadak ke? Sbb yg tu pon boleh ganggu kitaran haid.

4y ago

Ok sis sy try.. Tq

ws.sama mcm sy haritu..33hari lwt period,check upt -ve,pastu sy buat scan kt klinik doktor ckp xde pape just hormon.dktor advise utk turunkan berat badan.

4y ago

Tu la kn... Tq nti try turunkn lg berat bdn