At what age did you start thinking about starting a family?
Voice your Opinion
I had always dreamed about being a mother
When I was a teenager
After I got married
I never thought about it, it just happened

2447 respon

8 Balas

Umur 34 selepas abah saya kembali ke rahmatullah. Baru berfikir dgn serius untuk berkeluarga. Sebelum tu, macam tak jelas tujuan saya nk berkawan dgn lelaki. Ha ha Pada umur 40, kami mula serius untuk mendapatkan anak dgn cara ke klinik kesuburan, Sebelum tu malu2 lagi berbincang walau pun dah masuk tahun ke-3 perkahwinan.

just happened. dari dlu takut kawen sbb takut kena beranak😅. last2 redha je..Alhamdulillah, xde ah trauma mana..ok je..hhu

When i was a teenager

When I was teenager

After got married

Alwyz dream it

always dream

hb