pregnant baby no 2

agak2 saya dh beraap weeks? sebab cek semua masih samar. tp still boleh nampak. bukan samar yg tk nampak sgt tu

pregnant baby no 2
12 Balas

mana la tahu sis berapa week. kena kira dari last period tu lah. kalau masih samar, maksudnya hcg masih rendah. boleh check lg guna upt lain & repeat samada 48j lg atau 1-2 minggu lg.

ini utk check + or - je.. brapa weeks tu kena kira from tarikh first day of your last period..

Biasanya mcamni masih dalam minggu awal lagi, mgkin 4 weeks

1y ago

saya 4 week terang n pekat , kene kira ikot last period or beli digital clear blue , bole tahu dekat sito ,

try guna dip and tell sis mesti lagi terang

Ikut tarikh hari pertama period yg baru ni

Hi, boleh check guna clear blue digital.

1y ago

4weeks maybe

mg dpmudah segalanya..aamiin

rasanya dh nak bersalin ni sis

cek pakai clearblue

Mungkin 4-5weeks sis