Nampak mcm samar? Tp x jelas Sgt.. Macamne ye?

Test tu 2 hari lepas.. Mule2 negatif.. Td tgk balik ade line samar.. Tp xjelas..

Nampak mcm samar? Tp x jelas Sgt..  Macamne ye?
17 Balas

skg ni bru sy dtg period 😢2 hri lepas Test upt negatif lg.. tp sblum period ni, tp tanda2 awl pregnacy mcm ade.. berharap sgt btul2 mengandung.. lpstu smlm kne gastrik ngn angin.. doktor kata ade kembung

4y ago

period kali ni pun lain mcm darahnya..xmcm biasa

kalau samar tapi double line tu positif sis. samar mungkin sebab kandungan terlalu awal. nanti awak boleh check lagi kalau nak confirmkan 😁 sama macam saya dulu hehe

4y ago

blum ade rezeki buat sy sis.. 😌sy da period.. lewat 10 hri je.. doakan sy sis ade rezeki lps ni..

saya dulu selalu macam ni,naik tanda tak jelas,lepas 2 atau 3 hari,period...apa pun jangan lasak2 sangat...mana tahu rezeki nanti..lepas 2 minggu,cek lagi...

4y ago

amin amin...jaga diri baik-baik, jangan lasak2... banyakan berdoa...

Results tak valid dah tu. Kena tgk reading within 10 minutes lps celup tu. Kalau lepas beberapa hari baru nmpk line tu dah evaporation line.

4y ago

ok terima kasih ye😊

try beli yg kaset upt tu...ttis urin ja ats tu...then tggu, tp xbleh tgu trlalu lma...dkt stiap upt yg beli, ad cara guna dia...

repeat celup upt..smpai terang...jgn g scan lg .biasa jarang nampak awl2 ...mybe dlm 1/2 mggu kot tu

4y ago

ok InsyaAllah.. terima kasih ye😊

t lpas 14 delay cek..selalunya line bru terang.. jg makan n jgn agkt berat utk awal ni..

4y ago

ok InsyaAllah terima kasih ye😊

result dah tak valid tu sis. test balik lagi seminggu. test pagi² lepas bangun pagi.

4y ago

Aamin InsyaAllah terima kasih atas doanya😊

mybe baru lagi..klau boleh biar kn dlu smpai 2 mggu mcm tu nnti naik la double line..

4y ago

Aamin InsyaAllah.. terima kasih ye😊

tak valid dah tu.. 5 minit pertama saja valid. lebih dri tu kira evap line

4y ago

ok tq sis