Line pregnancy test samar🥺

Assalammualaikum... Nak tanya kalau line test preg nie samar mcm mana ye... Sbb saya last period 24/1/24... Lepastu sy cube cek 2/2/24 dan 3/2/24 still samar...tapi 4/2/24 line xee siap sy cube pakai test digital tunjok x pregnant.. so sy dh confused sbb tanda hamil dri cramp perut penin kepala dan mual dh nampak...ada sapa yg mcm tu juga ke...🥺🥲

2 Balas

masih tlalu awal awak.. nak diikutkn skg nie ptutnye awak bru subur.. trust your digital pregnancy test..hri tu period mcm biasa ke? byk?

3mo ago

ok tq bagi pendapat... maklum lah excited nak ade ank lagi..😅☺️

awal lg

3mo ago

ok...