Assalamualikum, salam sejahtera

Agak Agak kena marah tak sebab mengandung anak rapat.. Anak first saya baru 1y7m.. Murung saya bila check upt double line.. Selalu orang happy bila double line.. Saya jadi sedih sebab fikirkan anak first.. Nak kena hadap dr, nurse lagi.. Dahla saya tak ambik perancang lepas bersalin anak first.. Sedihlaa.. 19/9 ni baru nak buat buku pink.. Sekarang ni dah tahap pasrah dah.. Fikir ada hikmah dan rezeki yang Allah nak bagi lepas ni.. Mungkin ini cara untuk saya jadi dekat denganNya.. Husnuzon.. Ibu-ibu sekalian doakan saya ya.. Supaya boleh hadap semuanya.. Terima kasih 💛

2 Balas

tapi awak, anak tu kan pembawa rezeki. yakin Allah nak bagi rezeki terbesar buat awak sekeluarga insyaAllah