double line terang

assalammualaikum. kalau double line dan terang macam ni, confirm pregnant ye ? saya batu first time 😣 rasa excited bila nampak double line terang mcm ni. seminggu lewat period, rasa nak check upt. sekali tadaaa 🙈

double line terang
18 Balas

clear tu sis...Tahniah sis 🤲👏👍 sm mcm sy 5hr delay period mmg dh syak prgnt smgt g beli upt then cek kui 4pg tu sbb bgn nk buat susu ank no.1 then g kencing cek sx hambek ko terang mcm nie la...terus smgt downloud app. asiaparents nie rupanya dh 5mggu 2hr happy sgt syukur Alhamdullillah 🤲🤲🤲 my 2nd bby my 3rd pregnancy

tahniah mommie Hai mommies semua! Nak dapatkan baju yg selesa dan tak panas utk baby2 anda? 100% cotton tau 😊 Jom cuci mata kat sini 👇🏻 https://t.me/aibabyshop Jangan lupa utk join subscribe tau. 🎉PROMO DISEMBER🎉 ✅ BUY 2 FREE POSTAGE‼️ Stay tuned utk update promo terkini 🌸 Thankyou mommies!

Alhamdulillah, tahniah. Mcm +ve tu sis. Sy pun seminggu lewat period, tp result Upt x terang. Next week plan nk gi klinik buat pengesahan kehamilan. Harap kita semua baik2 ya...

ye betul.. saya pun pakai yg ni. tahniah ya.. jaga diri baik2.. nanti scan tgk keadaan kantung.. take caree

Alhamdulillah positif tahniah🥳 nnti boleh g scan confirm then buka buku🥳

insyaallah ni...💕 pergi klinik terus ultrasound utk confirmation

Alhamdulillah tahniah. Take care puan ❤️

Insyallah ada tu sis sbb positive tu

Tahniah mama Rest well & take care.

Wah. Tahniah awak😍