line samar²...

sudah 13 hari lewat dtg bulan, hr ke-10 buat UTP tp 1 line je. Pergi farmasi beli ubat dan da mkn 2 hr tp msh x dtg haid. Smlm pegi check klinik buat UTP dan scan mmg masih negatif so doktor bg ubat utk 10 hari supaya period. dlm 2 jam doktor call bgth UTP sy td ade line kedua tp samar² so sy excited dan buat UTP sendiri pg td..sy biarkan 2-3jam mmg br ade nmpk 2 line. Doktor suruh tgu lg seminggu utk dtg scan dan check smla. apa yg merisaukan sy..sy da mkn ubat kt farmasi utk 2 hr. dan 3 hr ade warna coklate skt² pd seluar dlm dan hr ni dah xde. ada tak yg pernah mcm sy? pengalaman mcm sy.

line samar²...
1 Balas

Maaf puan, bukan ke keputusan test kit ni hanya valid within 20 mins je? after that mmg akan jd double line. maaf kalau sy silap. Kalau ragu2, guna jenis digital pulak. tu lg accurate

5y ago

rujuk pakar..