scan boy keluar girl

ade x momy kat sini.. yg scan nmpk boy tp keluar bby girl.. sbb sy preggy boy laen n preggy kli ni mmg lain sgt.. tp doc scan nmpk boy..scan yg biase kat kk je.. bkn 3d or 4d tu..

30 Balas

Hmm.. Tp ada org kata laa.. Tgk pada line ligra dkt perut tu.. Mcm betul je.. Line dkt perut sis mcm mana? Kalau line tu panjang smpai ke kemaluan tu boy, kalau smpai ke pusat je tu girl..selain tu leher, ketiak jd itam tanda boy.. Kalau xde tanda itam means girl.. Mcm saya ada tanda2 boy tu.. Sy belum scan jantina lg.. Tp bnyk tanda2 boy berbanding girl.. Kandungan sy 24 minggu..

1y ago

Macam saya anak sulong alahan terok sgt keluar boy 🤣 skrg tengah sarat alahan sekejap ka 11week alahan dh takda tapi scan mula doctr kata girl last scan kata boy saya tunggu dy keluar saja la harap2 dapat girl la cukp sepasang aamin

Mungkin disebabkan faktor mesin scan kk&dgn pengalaman org yg scan tu ....kalau nak scan pi scan dkt klinik swasta sis, mesin dorang lebih clear Dan doktor yg scan tu pun mmg lbh bpglaman dlm scan jantina.Kalau dkt kk...kdg nurse tukar2, so ...jantina pun lain2 dorang bagitau.

Sy scan boy, dr 1st time scan dia dh tunjuk pistol 😂... pape pn sy trima boy or girl...even teringin sgt nk girl sbb yg sulung boy...klu kuar girl tu mmg rezeki sgt2..😊😊😊😊😊

Anak first scan kk nampak macam boy tapi keluar girl, nasib baik beli baju unisex... Anak second scan 2d dan 5d confirm boy, keluar memang boy... Nak confirm pergi scan klinik swasta... 😊

Sis kena scan kat sonographer, mata diorg lebih pakar dlm tgk2 ultrasound ni. Doctor kepakaran diorg lain. Cuma cari klinik swasta yg scan tu mmg bidang sonographer.

3y ago

Try kt klinik family, kt tmn tun aminah sis

sy lg laa 4 doc ckp girl, sorg doc ckp boy sbb nmpk mcm ade penis.. hahaha.. xtau mne 1 btul.. last2 bli bju unisex.. langkah bjaga2😂😂 now 38w2d

4y ago

Baby kuat gerak kh sis time sis mngandung hari tu

Sy pun pregnant 1st dgn 2nd berbeza..1st alahan teruk yg 2nd ni biasa2 je tp bila scan doktor ckp girl jgk.. 2 kali scan kk sekali scan swasta semua ckp girl..

sy dh 4 kli scan doc ckp.. bby boy...tp firasat sy..mcm girl sbb gerak x kuat..x mcm bby boy dulu..gerak kuat dan sy x suka mkn ayam smpi skrg ni .😂

3y ago

bby boy jglh 😊

Setakat ni utk anak 1st n 2nd betul sama kluar ikut yg scan Tu. Skrg preggy anak ke 3 scan 2x termasuk details scan dcrr ckp boboy..harap2 Sama la

Sy scan 3x..satu kt kk,1 kt klinik pakar,1 kt swasta..semua ckp girl..mudah²an sme nty bila keluar..🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻due 2/1/2020

4y ago

Sy pulak xnmpk ape2 sbb bby dh besarr..