jantina baby

ade x mommy2 bile scan doc bg 80% girl? sy confius la?nnt dh beli2 bju pink kluar boy pulak?.. sy sblum ni semua boy, bile scan mmg trus nmpk jelas bird die, smlm sy scan bby sy die nmpak flat n mcm sandwich doc ckp?bby xduduk diam tu yg xjelas sgt, sy scan ultrasound 4d yg biase, skrg dh 24w+.. momy2 ade ke yg scan nmpk mcm sandwich mcm bby sy? ?

12 Balas

Better pergi detail scan dekat klinik private specialist ibu dan anak. Pakar sonogram yang scan kan. Lagi details and tepat. InsyaAllah