scan first boy second nmpk girl

18w sy scan doc kata nmpk boy tp sy sndiri x nmpk bird baby...second 20w 5d sy jelas nmpk baby sy mmg x de bird pon nmpk bgaris doc pon ckp td baby boy mana ada bgaris kan..doc smpi ckp sy pandai tgk screen scan ...nmpk jelas baby sbb klinik tu pakai mesin scan lama...sblum ni scan x jelas pon nk nmpk sifat baby huhu naluri sy rs mmg girl

2 Balas

klw saya ikut kali ke dua scan tu ,nnti 8 bulan scan lagi ,lagi nmpak jelas 🤭

18w, genital belum fully developed.. 20w dah full..

5y ago

tq sis tu td sy scan xde pon sosej yg nmpk beger